21. tammikuuta 2009

Vallatonta rakkautta

Vuoden 2000 "Hiljaiset seinät 2" (If these walls could talk 2) kertoo kolmen eri tarinan kautta naisten välisestä rakkaudesta Amerikassa aina 60-luvulta näihin päiviin asti. Rooleissa mm. Vanessa Redgrave, Michelle Williams, Ellen Degeneres ja Sharon Stone. K15.

"Kissing Jessica Stein" vuodelta 2002, kertoo tyttöjen välisestä kemiasta. Huumorilla höystettynä. Pääosissa Jennifer Westfeld ja Heather Jurgensen.

"Ladies in Lavender" on elokuva kahdesta hiljaiseloa viettävästä sisaresta, Janetista(Maggie Smith) ja Ursulasta (Judi Dench), jotka yhtenä aamuna löytävät rannaltaan haaksirikkoutuneen nuoren miehen (Daniel Brühl). Häntä hoivatessa Ursula rakastuu.


"The Mother" (Tyttären talossa) on palkittu draama Maysta (Anne Reid), joka miehensä kuoleman jälkeen muuttaa tyttärensä luokse asumaan. Poikansa luona hän tutustuu Darreniin (Daniel Craig), heillä on suuri ikäero, mutta he ajautuvat kuitenkin suhteeseen. Darren vain sattuu olemaan myös Mayn tyttären rakastaja... K15. Filmi on vuodelta 2003.

Grace Beasleyn (Kathy Bates) elämä muuttuu hetkessä, kun aviomies haluaa eron. Hän lähtee idolinsa hautajaisiin ja huomaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä alkaa elää. Rupert Everett komppaa. "Vallaton rakkaus" (Unconditional Love) on vuodelta 2003.

Ei kommentteja: