9. tammikuuta 2009

Hääpuuhissa - osa 3

Joskus sitä vain haluaa nauraa hervottomasti pieruhuumorille. "American pie - the Wedding" edustaa tätä juveliinin huumorin sarkaa. Jim ja Michelle ovat menossa naimisiin, Stifler on suunnitellut polttarit - kaikki ei mene ihan kohdalleen...
Janen (Katherine Heigl) on hieman häähullu, hänen kaapistaan löytyy 27 morsiusneidon pukua elokuvassa "27 dresses".

Omat häät vain antavat odottaa itseään. Kunnes kohdalle osuu se oikea.

Aito, romanttinen komedia.


Kevyeen iltapäivään sopii Will Smithin ja Eva Mendesin tähdittämä "Hitch".

Hitch on rakkauden asiantuntija, joka valmentaa epävarmoja miehiä pokaamaan itselleen naisen.

"Hääyö" (Conversation(s) with other Women) elokuvassa kaksi ihmistä - entinen pariskunta - kohtaa häissä. He päätyvät viettämään yötä yhdessä ja muistelevat mennyttä elämäänsä. Helena Bonham Carter ja Aaron Eckhart tekevät hyvää jälkeä päärooleissa. Ei silti mitenkään helposti avautuva filmi.

"I am available to tolerate you in your colden years."

4 kommenttia:

Heluna.83 kirjoitti...

Hieman häähullu? Sekopää, actually. Onko oikeasti mahdollista olla niin monta kertaa morsiusneitona? Millaisin löyhin perustein morsiusneidoksi päästään? Kyseenalaistan koko elokuvan juonen. Mutta löyhät juonet korvaa hyvät näyttelijät tässä tapauksessa.

Hitchissä on oikeasti juoni ja hyvä sellainen. Täysin uudelleenkatsottavaa rakkaushömppämateriaalia :D

Käsittämätöntä on, että hääyö-leffa kaikessa karseudessaan on ihan onnistunut teos. Eriskummallinen kuvaus/leikkaus alkukankeuden jälkeen katsottunaon ihan katsottava. Huonompien näyttelijöiden näyttelemänä olisi voinut olla yksi kummallisimmista elokuvista, mitä olet koskaan hankkinut ;D

Myy kirjoitti...

Heluna: Katsos, vaikka sinulla ei ehkä ole kovin montaa sydänystävää, Amerikassa kaikki on toisin: siellä kaikilla on lukematon määrä todella hyviä ystäviä... ja siitä johtuen joutuvat morsiusneidoiksikin useita kertoja.

Hitsi, täytyykin katsoa uusiksi Hitchi. (huomaatko, väänsin ihan vitsin)

Se olis voinut olla, muttei ole. Kyllä niitä kummallisia silti jostain syystä löytyy - en ole vain ehkä ehtinyt vielä niihin asti.

Heluna.83 kirjoitti...

Ahaa, ameriikoissa kaikki on suurempaa ja parempaa?

Huonon sellaisen ;D

Ainahan niitä kummallisia elokuvia löytyy. Se ei oikeastaan ole mitenkään sun syy, vaan niiden jotka sen leffan on tehnyt. Sitäpaitsi mää oon tainnut tehdä sen kaikkein huonoimman leffavalinnan kautta aikojen. Dogville vai mikä se oli?

Myy kirjoitti...

Heluna: Dogvillepä hyvinkin. Mutta katsottiin silti, vaikkakin kaksinkertaisella nopeudella. ;)