19. tammikuuta 2009

Rakkautta ja intohimoa - osa 1

"Alex & Emma" vuodelta 2003 kertoo kirjailija Alex Sheldonista (Luke Wilson), jolla on luomisen tuska - ja 100 000 dollaria pelivelkaa.

Emma (Kate Hudson) on konekirjoittaja, joka koettaa auttaa miestä mäessä.


2003 vuodelta on elokuva "How to Deal". Se kertoo 17-vuotiaasta Halleysta (Mandy Moore), jonka lähimmäisten rakkauselämässä riittää ihmettelemistä.

Vanhemmat (Allison Janney ja Peter Gallagher) ovat eronneet, sisko (Mary Catherine Garrison) menossa naimisiin ja omaan elämäänkin on astunut Maco (Trent Ford).


"Passionada" vuodelta 2002 kertoo leskeksi jääneestä Celiasta (Sofia Milos) jolle tytär järjestää uuden tilaisuuden rakastua.

Romanttisessa komediassa mukana myös Jason Isaacs ja Theresa Russell.


"Polly tuli kuvioihin" (Along came Polly) vuodelta 2004 on kertomus riskejä karttavasta Reubenista (Ben Stiller), jonka vaimo (Debra Messing) dumppaa häämatkalla sukellusopettajan (Hank Azaria) vuoksi.

Sydänsuruista toipuessa ohjeita antaa ystävä Sandy (Philip Seymour Hoffman). Sitten kuvioihin astuu mukaan Polly (Jennifer Aniston), joka on jotain ihan uutta Reubenille.


Vuodelta 2002 on Adam Sandlerin (Barry) tähdittämä "Punch - Drunk Love -rakkauden värit" elokuva. Se on epätavallinen rakkaustarina eristäytyneistä ihmisistä.

Barryllä on seitsemän sisarta, jotka hieman rajoittavat hänen elämäänsä. Sitten löytyy Lena (Emily Watson).


"Varastetut sydämet" (Two if by Sea) vuodelta 1996 on ihka ensimmäinen ostamani DVD. Se kertoo Frankista (Denis Leary) ja Rozista (Sandra Bullock), jotka ovat seurustelleet jo seitsemän vuotta. Ja joista myös FBI on kiinnostunut...


Mysteerinen rakkaustrilleri on vuoden 2004 "Wicker park". Josh Hartnett (Matthew) näkee vuosien jälkeen vilaukselta entisen rakastettunsa ja alkaa selvittää tämän salaisuuksia. Mukana tiivistunnelmaisessa filmissä Rose Byrne, Diane Kruger ja Matthew Lillard.

Ei kommentteja: