23. tammikuuta 2009

Kaksi viimeistä

Robert Neville (Will Smith) on viimeinen mies maan päällä 2007 vuoden elokuvassa "I am Legend". Parantumaton virus on pyyhkäissyt ihmiskunnan vähiin. Robert on immuuni ja viimeinen elossa olija New Yorkissa - kenties koko maailmassa. K15.

Edward Zwickin ohjaama "Viimeinen Samurai" (Last Samurai) vuodelta 2003 on historiallinen seikkailuelokuva, joka sijoittuu 1870-luvun Japaniin.

Kapteeni Nathan Algren (Tom Cruise) on väsynyt sisällissodan sankari, joka matkaa Japaniin kouluttamaan keisarillisen armeijan sotilaita.

Hän joutuu kuitenkin samurain (Ken Watanabe) vangiksi ja tutustuu erilaiseen elämäntapaan.

Taistelukohtaukset ovat spektaakkelimaisia.

Elokuva on K15. Katsomisen arvoinen. Naispääosassa Koyuki.

2 kommenttia:

Heluna.83 kirjoitti...

I am Legend. Hmmmm. Mielenkiintoinen ja pelottava elokuva. Olisi sairasta olla yksin sillä lailla ja eipä tuokaan ihan selvistäpäin ollut nukkeinensa... Leffasta olisi voinut saada paljon paremmankin. Lopusta oli tehty jotenkin hölmö?

Tompan leffaa jostain syystä yritin katsoa monta kertaa ja nukahdin aina kesken kaiken. Sain sen kuitenkin katsottua loppujen lopuksi. En erityisemmin syttynyt.

Myy kirjoitti...

Heluna: Osui jälleen vielä katsomattomaan filmiin. Illalla vähän harkitsin, muttakun olin yksin kotona jätin väliin. Vanha talo natisee muutenkin, ei tarvita enää jännitysfilmiä siihen lisäksi. :)

Minulla oli Viimeinen samuraikin kuukausia katsomatta. Sitten osui sellainen fiilis, että nyt. Pidin kovasti. Se riippuu niin paljon mielentilasta. Minuun ehkä purevat tuollaiset visuaalisesti komeat rainat. Musiikki on myös hyvää ja vaatetus ja hevoset ym. tuovat oman lisänsä. Tomppakin on ihan kohtalainen, vaikka enemmän pidin ehkä Watanabesta. =)

Katselepa se uudestaan joku kerta.