21. tammikuuta 2009

Perhe: äiti, sisko, poika, tyttö - ehkä isä ja velikin

"Huhupuhetta" (Rumor has it...) on Rob Reinerin ohjaama romanttinen komedia vuodelta 2005. Pääosissa Jennifer Aniston, Kevin Costner, Mark Ruffalo sekä Shirley MacLaine. Huhu kertoo, että kannattaa katsoa.

"Jotain annettavaa" (Something´s Gotta Give) on paikotellen hulvattoman hauska Nancy Meierin ohjaama romanttinen komedia vuodelta 2003. Harry (Jack Nicholson) on playboy ja viettämässä romanttista viikonloppua Marinin (Amanda Peet) kanssa, kun rantahuvilalle ilmestyy Erica, Marinin äiti (Diane Keaton). Harry saa rintakipukohtauksen ja Erica hoivaa häntä... Mukana myös mm. Keanu Reeves Ericaan ihastuvana lääkärinä.

"Lainakengissä" (In Her Shoes)kertoo kahden siskoksen bilehile Maggien (Cameron Diaz) ja asianajaja Rosen (Toni Collette) ystävyydestä ja keskinäisestä kilpailusta. Isoäitinä ja sovittelijana Shirley MacLaine. Filmi on vuodelta 2005.

"Mama´s boy" on tarina 29-vuotiaasta Jeffreystä (Jon Heder), joka asuu edelleen äitinsä (Diane Keaton) helmoissa. Äiti kuitenkin rakastuu Mertiin (Jeff Daniels). Jeffrey pistää kapuloita rattaisiin, mutta joutuu lopulta hankkimaan oman elämän. Mukana myös mm. Anna Faris.

"Perhe on POP" (I´ll be there) elokuvassa 80-luvun pop-ikoni Paulille (Craig Ferguson) selviää, että hän on isä Olivialle (Charlotte Church). Äitinä Jemma Redgrave. Filmi on vuodelta 2003.

"Poika" (About a Boy) perustuu Nick Hornbyn bestselleriin ja on miehinen vastine Bridget Jonesille. Will (Hugh Grant) on menevä sinkkumies vailla vastuunhäivää, kun hän tutustuu 12- vuotiaaseen Marcukseen (Nicholas Hoult). Naisrooleissa Toni Colette ja Rachel Weiz. Filmi on vuodelta 2002.

"Salaisuuksia ja valheita" (Secrets & Lies) vuodelta 1996 on Mike Leighin ohjaama draamakomedia. Hortensia (Marianne Jean-Baptiste) on nuori, musta, elämässään menestynyt nainen, joka adoptioäitinsä kuoltua päättää selvittää oikeat sukujuurensa. Valkoihoiseksi paljastuva äiti (Brenda Blethyn) on yksinhuoltaja ja asuu työläiskorttelissa.


"Uptown Girls" (Uptown Girls) kertoo bilettäjä Mollystä (Brittany Murphy), jonka tulot lopahtavat ja hän joutuu töihin. Lapsenvahdiksi 9 vuotiaalle Raylle (Dakota Fanning). Odottamatta Molly ja Ray ystävystyvät. Filmi on vuodelta 2003. Mukana myös mm. Jesse Spencer ja Heather Locklear.

Ei kommentteja: