10. tammikuuta 2009

Lapsettaa - osa 3

Parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarin vuonna 2007 voittanut "Juno" upposi minuun kympillä. Dialogi oli mieletöntä. Pidin etenkin pääosaa näyttelevästä Ellen Pagesta, joka näyttelee yllätyksekseen raskaaksi tulevaa teiniä taiten.

Mukana esittäjäkaartissa myös mm. J.K. Simmons, Allison Janney ja Jennifer Garner. Hyvä elokuva, suosittelen. K13. Kodin ykkönen 9.99 euroa.

"Paksuna" (Knocked up) kertoo huolettoman ja hilpeän, Duudson tyyppisen, poikamies Benin (Seth Rogen) ja uraohjus Alisonin (Katherine Heigl) alkoholin huurruttamasta yhden illan jutusta.

Parin kuukauden kuluttua tilanne kääntyy vakavaksi, kun Alison huomaa olevansa raskaana.

Aika tavallinen tarina siis, vai?

"Sinun, minun & meidän" (Yours, Mine & Ours) on elokuva siitä, kun 10 lapsen leskeksi jäänyt äiti tapaa 8 lapsen leski-isän - ja he rakastuvat. 2005 tehty komedia on uudelleen filmatisointi vuoden 1968 elokuvasta.

Täytyy myöntää, että pelkkä ajatus 18 lapsesta saman katon alla kauhistuttaa... niin lapsirakas kuin olenkin. ;)

Villissä tusinassa (Cheaper by a Dozen) Steve Martin ja Bonnie Hunt esittävät vanhempia, joille on kertynyt 12 lasta. 1 osa kertoo suurperheen arjesta ja kommelluksista, sekä vanhempien urakehityksesta, joka vie koko perheen maalta kaupunkiin.

Toisessa osassa kuhina jatkuu kesälomalla kilpaillen. Viihdyttävää katsottavaa. Lapsia esittävät mm. Tom Welling, Hilary Duff ja Piper Perabo.


Ei kommentteja: