22. tammikuuta 2009

Pintaliitoa

Melkoinen ihmissuhdevyyhti on "Happy Endings" vuodelta 2005. Filmissä mukana mm. Lisa Kudrow, Tom Arnold, Laura Dern ja Maggie Gyllenhaal. Luulen kokeneeni hetkellisen valaistumisen ihan lopussa. ;)


Lanie (Angelina Jolie) on kunnianhimoinen uutistoimittaja elokuvassa "Kohtalokas ennustus" (Life or Something Like it) vuodelta 2002. Hän joutuu miettimään elämäänsä uudelleen, kun haastateltavana ollut kulkuri (Tony Shalhoub) ennustaa hänen kuolevan muutaman päivän sisällä. Kolleegana Edward Burns.


Lauren Weisbergerin romaaniin perustuva "Paholainen pukeutuu Pradaan" (The Devil wears Prada) vuodelta 2006 on muotimaailmaan sijoittuva draamakomedia. Pääosissa Anne Hathaway (assistentti) ja Meryl Streep (päätoimittaja). Sivurooleissa mm. Stanley Tucci ja Emily Blunt.


"Saran suloinen kosto" (Serving Sara) on komedia vuodelta 2002. Joe (Matthew Perry) koettaa toimittaa Saralle (Elizabeth Hurley) haasteen. Mukana myös Amy Adams.


"Seurapiiripyrkyri" (Confessions of a sociopathic social climber) on vuodelta 2004. Se perustuu Adele Langin romaaniin. Pääosassa Jennifer Love Hewitt.

2 kommenttia:

Heluna.83 kirjoitti...

Apuah. Oon nähnyt nää kaikki leffat, mutta ikäänkuin en muistais kunnolla mitä näissä edes tapahtuu. Tarvii varmaan osilta ottaa joku uusintakierros näitten leffojen kanssa.

Myy kirjoitti...

Heluna: Olen itsekin joutunut katselemaan joitain filmejä uusiksi, ihan tähän blogiin kirjoittamani jälkeen. Kun ei sitä vaan kunnolla kaikkea voi muistaa. :)