22. tammikuuta 2009

Hyvät naurut - ja Joulut

"Anger Management" vuodelta 2003, kertoo Davesta (Adam Sandler), joka viattoman väärinkäsityksen vuoksi joutuu kiukkuterapiaan. Spesialistina Jack Nicholson. Menossa mukana myös John Turturro ja Marisa Tomei.


"Paha pukki" (Bad Santa) vuodelta 2003 on syntisen hauska jouluelokuva. Pääosassa Billy Bob Thornton, joka päivisin on ostoskeskuksen juoppo ja huonosti käyttäytyvä joulupukki, ja öisin ryöstää liikkeitä apurinsa, pienen kääpiön (Tony Cox) kanssa.

Kunnes joululahjatoiveensa esittää pieni, laiminlyöty poika (Brett Kelly). Mukana myös mm. Lauren Graham, Bernie Mac ja John Ritter, jonka viimeiseksi roolityöksi elokuva jäi. K15.

"Herra Deeds" (Mr Deeds) kertoo aivan tavallisesta pizzerianomistaja Longfellow Deedsistä (Adam Sandler), joka perii valtavan omaisuuden. Komedia on vuodelta 2002. Mukana matkassa myös mm. Winona Ryder, John Turturro ja Peter Gallagher.


"Last Holiday" kertoo Georgiasta (Queen Latifah), joka päättää elää täysillä jäljellä olevan elämänsä. Meno yltyy hurjaksi. Mukana myös Timothy Hutton, Gerard Depardieu ja Alicia Witt. Filmi on vuodelta 2006.


"Skipataan Joulu" (Christmas with the Kranks) on komedia vuodelta 2004. Luther (Tim Allen) ja Nora Krank(Jamie Lee Curtis) päättävät jättää joulun väliin ja lähteä risteilylle, kun ainoa tytär Blair (Julie Conzalo) on ulkomailla. Naapurusto (mm. Dan Aykroyd) ei katso tätä hyvällä. Kiirettä pitää, kun tytär ilmoittaakin tulevansa kotiin ja odottaa kinkkua pöytään.

2 kommenttia:

Heluna.83 kirjoitti...

Kiukkuterapia vois sopia mullekin ;D. Tää on hirmu hauska leffa. Jack Nicholson on ihan paras!
Ehkä myös Adam Sandlerilla on kunnon koomikon vikaa?

Myy kirjoitti...

Heluna: Adam Sandler on parhaimmillaan, kun on hieman vaimeampi. Vähän kuin Jim Carreykin. menevät välillä tosi överiksi. Herra Deeds on sellainen tasapainoisempi elokuva. Jack on hyvä, joskin tekee parhaimman roolityönsä (onhan niitä montakin) Departedissa.

Näistä filmeistä ehkä tuo Bad Santa puri eniten. Se nyt vaan on hyvä. :)