15. tammikuuta 2009

Suhteellisen sekaisin

"Sekaisin suhteessa" (The Heartbreak Kid) on mielenkiintoinen elokuva vuodelta 2007. Mielenkiintoinen sikäli, että se alkaa hauskasti ja loppu onkin sitten jotain muuta. Ehkä vitsi vietiin vähän liian pitkälle, kuten usein tuntuu käyvän Ben Stiller -filmeissä. Naispääosissa Malin Akerman ja Michelle Monaghan.

Eddie (Stiller) on nelikymppinen sinkku, joka salamarakastuu Lilaan (Akerman). Häämatkalla morsiamesta paljastuu kuitenkin negatiivisia puolia. Paljon. Eikä sulhanenkaan ole täydellinen.

"Sekavia suhteita" (Because I said so) esittelee Daphnen (Diane Keaton), joka on ylisuojeleva, sekaantuva äiti etenkin nuorimmalle tyttärelleen Millielle (Mandy Moore).

Tämä romanttinen komedia on vuodelta 2007.
"Standin still- sekavia suhteita" on komedia vuodelta 2005. Siinä kaksi lukioaikaista heilaa menevät naimisiin ja pitävät vanhoille ystävilleen kunnon juhlat. Mitä kaikkea illan aikana selviääkään? Mukana mm. Amy Adams, Mena Suvari ja James Van Der Beek sekä Colin Hanks.

"Suhteet sekaisin" (Town and Country) kertoo kahden avioparin aviovaikeuksista. Näyttelijäkaarti on valovoimaista, mm. Warren Beatty, Diane Keaton, Goldie Hawn, Garry Shandling sekä Josh Hartnett. Elokuva floppasi pahasti lippuluukuilla.

Ei kommentteja: