8. tammikuuta 2009

Hääpuuhissa - osa1

Katselin hiljattain pitkästä aikaa uudelleen elokuvan "Kreikkalainen naimakauppa" (My Big Fat Greek Wedding). Toula Portokalos -neidon kommellukset matkalla alttarille vuodelta 2002. Viihdyttävä tuhkimotarina. Mieleni tekee aina kokeilla näppyihin Windusta, kun olen katsonut tämän.

Koettelemusten kautta voittoon? Soisin jokaiselle naimisiin aikovalle Robin Williamsin papiksi. Hän on hervottoman hauska tässä(kin) filmissä "Naimalupa" (License to Wed). Kodin ykkönen 9.99 euroa.

Kaikkien hääfilmien äiti "Neljät häät ja yhdet hautajaiset" (Four Weddings and a Funeral) kestää useamman katselukerran. Hugh Grant tekee nappisuorituksen Charlesina ja roolitus on muutoinkin kohdallaan.
Tuore hääaiheinen "Rakastunut bestman" (Made of Honor) on vasta saapunut hyllyyni. Stockmannin levyosastolta, 9.90 euron löytö.

ps. 17.01.2009: Näin sairaslomalla ollessa ehdin katsella elokuviakin. Pidin tästä, tosin otin muutamat tirsat - sen verran vahvaa on tuo lihasrelaksantti, jota syön. ;)

Tarinassa siis mies ja nainen ovat ystäviä ja tapaavat joka sunnuntai lounaan ja yhteisten tekemisten merkeissä.

Nainen lähtee matkalle ja salamarakastuu. Häät ovat kahden viikon kuluttua ja miehestä tulee "morsiusneito". Hän tietenkin on naisen matkalla ollessa huomannut, että nainen on tärkeä ja haluaisi olla tälle jotain muutakin kuin ystävä...

"Sex and the city" elokuva esittelee upean kokoelman hääpukuja

ja trendivaatteita,
puhumattakaan kengistä. Sarah Jessica Parker ja ystävättäret pistävät parastaan, mutta filmi ei peittoa sarjaa.

S-Market 19.90 euroa.

4 kommenttia:

Heluna.83 kirjoitti...

Kreikkalainen naimakauppa on sarjassaan niitä filmejä, joita haluaa katsoa uudestaan tietyn ajan jälkeen. Itseänikin on mietityttänyt ikkunanpesuaineen suihkuttaminen ;D. Leuassa olisi kokeilun arvoinen finni tällä hetkellä...

Sinkkuelämää elokuvan mr. big jätti täysin kylmäksi. Tajusin minkätakia mr.big ei paljoa puhu sarjassakaan. Ihankuin mies ei osaisi näytellä?

Myy kirjoitti...

Heluna: Olet oikeassa, siinä on sellainen kestosuosikin maku ja sen katsomisesta tulee hyvälle tuulelle.

Sinkkuelämästä: Mr Big oli käynyt kasvojen kohotuksessa, eikä hänestä irronnut enää ilmeen ilmettä. Oli ihan muovinen. Sarjassa aikanaan oli ihan ok. Oikeasti harmittaa, etteivät ihmiset voi antaa itsensä vanhentua arvokkaasti. =///

Heluna.83 kirjoitti...

Ahaa... vai siksi se vahakasvoisuus. Selittää paljon. Vanheneminen arvokkaasti... siitä riittää puheenaihetta pitkiksi ajoiksi..

Myy kirjoitti...

Heluna: Siis tämä oli vain minun olettamus, koska kasvot olivat jotenkin "pois sijoiltaan".