9. tammikuuta 2009

Hääpuuhissa - osa 2

"Kuokkavieraat" (Wedding Crashers) filmissä kaksi heppua kulkee häistä toiseen - ilman kutsua. Hervotonta kohellusta vuodelta 2005. Owen Wilson ja Vince Vaughn panevat parastaan.

Kävin kesällä katsomassa "Mamma mia" elokuvan ja pidin siitä kovasti, joten DVD:kin oli pakko ostaa. Ehkä osasyy välittömään ihastumiseen on se, että olen varttunut Abbaa kuunnellen.

Tytär katseli filmin, eikä pitänyt siitä yhtään. Suurin pettymys taisi olla Colin Firth - tai hänen seksuaalinen suuntautumisensa... ;) Odotan kovasti yksinäistä iltaa, jolloin voin täysillä laulaa mukana. Tokmanni 14.90 euroa.

Stockmannin leffalaarista löytyi tämä "Margot at the Wedding", toivottavasti tuleva helmi. 9.90 euroa. Huippunäyttelijät: Nicole Kidman, Jack Black, Jennifer Jason Leigh. Tässä esimakua. Uskon silti, että vain minä tulen ymmärtämään elokuvan ainutkertaisuuden - lapset sanovat sitä "äidin filmiksi".

ps.16.1.09: Nyt filmi on katsottu. On ehkä hieman väärän nimikkeen alla. Perhedraama voisi olla paremmin kuvaava. Mielenkiintoinen, vaikka inhoankin epäselviä loppuja.

Pidin kovasti "Prinssi ja minä" elokuvasta, pääosassa Julia Stiles, siksi Kam Heskin jatko-osan "The Prince & Me 2 - the Royal Wedding" Paigenä tuotti suuren pettymyksen. Tuntui myös, että Luke Mably oli menettänyt kipinänsä vaihtuneen nuorikon myötä. Ostoksena huti. =/

5 kommenttia:

Heluna.83 kirjoitti...

Kuokkavieraat on hauska filmi sinäänsä ideallaan. Jotenkin muistikuvat leffasta on silti löyhät, joten ei iskenyt?

Mamma mia elokuva oli kirjaimellisesti naurettavaa hyppelemistä ja ontuvaa näyttelemistä. Onko kukaan koskaan harkinnut musikaalin tekemistä, ilman että siitä tulisi hervotonta pelleilyä ja sekamelskaa? Mielestäni ainekset onnistumiseen Abban biisien pohjalta olivat olemassa, mutta epäonnistuminen oli täydellinen.
En enää ikinä voi katsoa 007 Pierce Brosnania vakavana ja tämän filmin pohjalta ei uskoisi Meryl Streepin olevan yksi parhaista naisnäyttelijöistä.. surullista.
Colin Firthin kohdalla ainoa pettymys oli, että se oli lähtenyt tähän fiaskoon mukaan.

Olen samaa mieltä tästä jatko-osasta Prinssi ja minä. Julia Stiles teki nappi suorituksenja sai vastanäyttelijänsäkin näyttämään paremmalta mitä tämä nähtävästi on? Sen takia Kam Heskinin suoritus ei voinut muuta kuin epäonnistua.

Myy kirjoitti...

Heluna: Minunkin muistini mukaan Kuokkavieraat oli jonkinlainen pettymys. En millään ehdi katsella näitä kaikkia uusiksi...

Mamma mia nyt vain puree minuun erilailla. Eikä se hyppely ole naurettavaa - sitä kutsutaan tanssiksi. ;)

Hei, huomasitko, että näyttelijät, myös Pierce Brosnan, lauloivat itse??? Jotkut eivät lainkaan hullummin.

Prinssi ja minä on todella huti. Muutoinhan en juurikaan osta huonoja filmejä? :D

Heluna.83 kirjoitti...

Huomasin kyllä, että ne lauloivat itse... Jos se hyppely oli tanssia, niin jokaisen siinä leffassa olis syytä mennä tanssikursseille ;)

Ehkä tässä toimii sama ku sienien, aurajuuston, yms kanssa. Puree vasta vanhana. :)

Myy kirjoitti...

Heluna: Ei se pureminen ole iästä kiinni, vaan siitä, että tuo musiikki on niin tuttua nuoruudesta. Ehkä itsekin koet samanlaista nostalgiaa, kun jostain sinun lempibändisi musiikista tehdään musikaali?

Heluna.83 kirjoitti...

Ahaa. Esim. metallican ja apulannan musiikista saisi oivan musikaalin ;D.