16. tammikuuta 2009

Fantastisen isoja ja pieniä huteja

"Ghost rider - aaveratsastaja" on Marvelin sarjakuvaan perustuva elokuva vuodelta 2007.

Johnny Blaze myi sielunsa paholaiselle (Peter Fonda) ollessaan teini-ikäinen surmanajaja.

Päivisin hän on uhkarohkea hurjapää, öisin hän siivoaa katuja liekehtivänä aaveajajana. Kunnes vanha rakkaus palaa kuvioihin.

Pääosissa Nicholas Cage ja Eva Mendes. K13. Tämän huti-kategorian pienin ohilyönti.

"Kummituskartano" (The Haunted Mansion) vuodelta 2003 on Walt Disneyn produktio. Eddie Murphy esittää Jim Eversiä, innokasta kiinteistövälittäjää, joka tuo perheensäkin mahdolliseen kohteeseen. Vaimo vain sattuu olemaan kovasti talon omistajan taannoisen morsiammen näköinen...

Filmi on paikotellen hauska, mutta jotain siitä puuttuu.

M. Night Shyamalan "Lady in the Water" vuodelta 2006 tuotti minulle pettymyksen. Pidin kovasti "Kuudes aisti" elokuvasta, mutta ehkä tämän kohdalla alkoi ikä painaa?

Isännöitsijä Cleavland (Paul Giamatti) löytää asuintalon uima-altaasta vesinymfi Storyn (Bryce Dallas Howard) ja koettaa palauttaa tämän kotiinsa...
Sinänsä mielenkiintoinen ajatus on "My Super Ex-Girlfriend" filmin taustalla - miten supersankari reagoi, kun tavis lemppaa - mutta tämä, vuoden 2006, elokuva ei hyvistä näyttelijöistäkään huolimatta vain iskenyt.

Pääosissa Uma Thurman (Jenny) ja Luke Wilson (Matt). Ohjaajana Ivan Reitman.

Donnie Darkon vuonna 2006 ohjaama elokuva "Southland tales" meni minulta täysin yli hilseen. En usko olevani ainoa. Laadukas näyttelijäkaarti ei paljon auttanut.
Mukana mm. Dwayne Johnson, Sean William Scott ja Sarah Michelle Gellar, sekä tietenkin Justin Timberlake. K15. Maailmanloppu uhkaa. Mustan huumorin kera?

Ei kommentteja: