21. tammikuuta 2009

Pelottavan hauskaa?

"Deuce Bigalow - kymmenen dollarin gigolo" (Deuce Bigalow - male gigolo) vuodelta 1999 kertoo Deucestä (Rob Schnaidere), joka on onnettomuusaltis superluuseri ja tarvitsee äkkiä rahaa vahingonkorvauksiin. Ainoa keino on ryhtyä gigoloksi.

"Elukka" (The Animal) on komedia miehstä (Rob Schneider), joka joutuu hörhön tiedemiehen koekaniiniksi ja saa eläimellisiä ominaisuuksia. Filmi on vuodelta 2001.

Jessica (Rachel McAdams) on 17-vuotias, koulun suosituin tyttö - kunnes kirous muuttaa hänet 30 vuotiaaksi inhaksi mieheksi (Rob Schneider) elokuvassa "The Hot Chick". Filmi on vuodelta 2002 ja mukana mm. Anna Faris.

Viisi cheerleaderia todistaa murhan ja heidän suojelunsa lankeaa lainvalvoja Roland Sharpille (Tommy Lee Jones) elokuvassa "Man of the House" vuodelta 2005. Mukana myös mm. Anne Archer.

"Scary movie" vuodelta 2000, "Scary movie 2" vuodelta 2001 ja "Scary movie 4" vuodelta 2006 riepottelevat kauhuelokuvia. Irrottavat siinä sivussa muutaman naurunkin.

Rooleissa mm. Anna Faris, Carmen Electra ja Dr Phil. K15.

"Scary movie 3" löytyy vhs hyllystä. Se on vuodelta 2003. Ohjaajana David Sucker.


Siamilaisista kaksosista Bobista (Matt Damon) ja Waltista (Greg Kinnear) kertoo "Stuck on You" elokuva. He päätyvät erotusleikkaukseen. Elämä ei sen jälkeen olekaan ihan samanlaista. Ihastuksen kohteena Eva Mendes. Filmi on vuodelta 2003.

"Taalat taskuun, Dick & Jane" (Fun with Dick and Jane) vuodelta 2005 on komedia Dickistä (Jim Carrey) ja tämän vaimosta Hanesta (Tea Leoni). Dick jää työttömäksi, eikä uutta hommaa alakaan niin helposti löytyä, joten pariskunnan pitää keksiä jotain muuta henkensä pitimiksi.

Ei kommentteja: