2. helmikuuta 2009

Wild things

Vuodelta 1996 on Jon Turteltaubin ohjaama draamakomedia "Ihmeiden aika" (Phenomenon).

George Malley (John Travolta) on tuikitavallinen automekaanikko. Hän on myös toivottoman rakastunut kahden lapsen äitiin Laceen (Kyra Sedgwick).

Eräänä iltana häneen osuu taivaallinen valo. Tämän jälkeen hänelle ilmaantuu yliluonnollisia kykyjä, telekinesiaa ja superälykkyyttä. George joutuu kykyjensä vuoksi FBI:n mielenkiinnon ja naapuruston syrjinnän kohteeksi, mutta parhaat ystävät eivät häntä hylkää.

Muissa rooleissa mm. Forest Whitaker ja Robert Duvall. Hauska ja koskettava katselukokemus.

"Villit karjut" (Wild Hogs) on roadmovie vuodelta 2007. Keski-ikäisten kaverusten elämä jumittaa. Työ ei anna innosta, vaimo on jättänyt tai pitää tossun alla, tai sellaista ei ole vielä löytynytkään.

Woody (John Travolta) ehdottaa prätkäreissua. Ajelua ilman päämäärää, ilman kännyköitä, ilman vastuusta. Ilman telttaakin, kun se vahingossa syttyy palamaan...

Kaverukset törmäävät matkallaan Del Fuegosiin, kunnolliseen prätkäjengiin, joka ei kovin suopeasti katsele esikaupunkilaishemmojen ajelua.

Doug (Tim Allen), Bobby (Martin Lawrence) ja Dudley (William H. Macy) seuraavat Woodya, tietämättä olevansa pakomatkalla.

Seuraa vääjämätön yhteenotto niin vihaisen sonnin, kuin vielä vihaisempien jengiläisten kanssa.

Dudley kasvaa nettinörtistä mieheksi puolustaessaan vastalöydettyä elämänsä rakkautta, Maggieta (Marisa Tomei).

Menossa mukana myös mm. Ray Liotta, Jill Hennessy sekä John C. McGinley mainiona homopoliisina. Hyväntuulen leffa. Kodin ykkönen 9.99 euroa.

Ei kommentteja: