11. helmikuuta 2009

Viisastu!

"Salainen Agentti 86" (Get Smart) elokuva vuodelta 2008 perustuu vanhaan TV sarjaan.

Pääosassa Maxwell Smartina nähdään mainio Steve Carell. Hän on USA:n vakoojakeskus CONTROLin analyytikko, joka hinkuaa kenttätyöhön. Ja saakin mahdollisuuden, kun keskukseen hyökätään ja muiden agenttien henkilöllisyys paljastuu.

Smart ihailee mm. Agentti 23:sta (Dwayne Johnson).

Bruce (Masi Oka) ja Lloyd (Nate Torrance) auttavat Smartia antamalla tälle sveitsiläisen linkkuveitsen, jonka varusteena on mm. liekinheitin.

Smart saa parikseen konkariagentti 99:n (Anne Hathaway), joka on juuri käynyt perusteellisessa muodonmuutoksessa.

Yhdessä he käyvät rikollissyndikaatti KAOS:sta vastaan.

Mukana myös mm. Alan Arkin, James Caan ja Terence Stamp.

Elokuvaa ei ole tehty ihan niin kieli poskessa, kuin ammoista sarjaa, mutta se on ihan katseltava. Jatkoakin on tulossa kuulemma, jo tämän vuoden puolella. K13. Prisma 17.95 euroa.

2 kommenttia:

Heluna.83 kirjoitti...

Kaikki muut tälläset agenttielokuvat lukuunottamatta 007 James Bondia kusee. Ehkä siks, että loppupeleissä näissä vaan yritetään kopioida sitä. Yrittää olla hauska, mutta epäonnistuu.

Myy kirjoitti...

Heluna: Oletko muuten huomannut sellaista, että lähes kaikissa agenttielokuvissa se päähenkilö tanssii -yleensä tangoa- jossain vaiheessa???

Olet niin nuori, ettet ole nähnyt varsinaista salainen agentti 86 sarjaa, joka oli mieletön. Hauska siis. Tämä on tehty ehkä vähän liian tosissaan ja kunnianhimoisesti. Se paras osa jää puuttumaan.